Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Τα Συριζόπουλα φίλοι μου, είναι το είδος του ανθρώπου, που μπορεί να περιγραφεί μόνο με μια λέξη: «γλίτσα».
Γι αυτό και μπορεί ταυτόχρονα να είναι το ένα και το άλλο, το ηθικό και το ανήθικο, το σοβαρό και το γελοίο, το αριστερό και το δεξιό,… κάτι δηλαδή, σαν το υπερεύπλαστο παιχνίδι των μικρών παιδιών, τη χλαπάτσα.
Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εκλείψει από την πολιτική ζωή του τόπου, όχι μόνον για τα πεπραγμένα του, αλλά κυρίως γιατί η στάση του και η πολιτική πρακτική του διαμορφώνουν στον απλό λαό άμορφες πολιτικές συνειδήσεις, που μπορούν εύκολα να αποτελέσουν τον απαραίτητο καμβά, ώστε να μεταμορφωθεί ο χαλαρός αυτός καθεστωτισμός σε μια λατινοαμερικάνικου τύπου δικτατορία. Η νομενκλατούρα που μας κυβερνάει δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια δράκα άεργων, ανίκανων και ψευτών, που μοναδικό σκοπό έχουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια του ιδιότυπου καθεστωτισμού τους.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει και ο Σωκράτης Ξυνίδης:»Ακόμη κι αν σκίζουν τα ρούχα τους για τις Γέφυρες που έστησαν. Παραμένουν οι κλασσικοί κομπλεξικοί ψευτοαριστεροι του ΣΥΝ. Που απολάμβαναν να βλέπουν τον Ανδρέα Παπανδρέου κατηγορούμενο και τους βουλευτές τους κατηγορους. Που έκαναν το 90-93 το όνομα του κόμματος τους, συνώνυμο του κρατικού βολεματος. Που συνεργάστηκαν με κάθε δεξιό φεουδαρχη για τα προς το ζειν. Που μίσησαν κάθε τι που είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και το ονόμασαν «πασοκισμο». Που σε αγαστή συνεργασία με τη Συντήρηση ταυτισαν το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου με τους «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ». Που υιοθέτησαν όλη την χυδαιοτητα της «πλατείας» απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του επιχαιροντας με το φασιστικό «αφού θέλατε να κυβερνησετε θα υποστείτε την βία». Που απολάμβαναν να βλέπουν κατηγορούμενο τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Που θα ήθελαν να δουν και τον Γιώργο Παπανδρέου κατηγορούμενο για έσχατη προδοσία για την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Αυτοί μετά τις εκλογές θέλουν να φτιάξουμε νέο κόμμα της σοσιαλδημοκρατιας στην Ελλάδα. Δεν θα πάρουμε σύντροφοι. Προτιμούμε να είμαστε πολιτικά ελεύθεροι».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: