Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


54_big
ανάρτησε η: Irolena Giannopoulou

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που αφήσαμε την μεγάλη πόλη και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε στο χωριό μας και να συνδεθούμε με όλους εσάς, ανοίγοντας το καφενείο μας. Κάναμε μία προσπάθεια να επενδύσουμε επαγγελματικά σε αυτό το καφενείο, επιθυμώντας να στηρίξουμε εμάς και εσάς, τους συγχωριανούς μας. Αυτή η προσπάθεια δυστυχώς για εμάς απεδείχθη ασύμφορη και ζημιογόνα για την ζωή μας και τις επιθυμίες μας.
Και έτσι, ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσουμε ότι η οικονομική συγκυρία δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε.
Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 15/04 θα αποχωρήσουμε από το μαγαζί του Μαλουνίου. Δυστυχώς η έλλειψη κόσμου στα χωριά μας και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, πάρα την καλή θέληση και την προσπάθειά μας, κάνουν την επιχείρησή μη βιώσιμη. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που μας δώσατε αυτά τα τρία χρόνια. Ελπίζουμε στο μέλλον, αν έρθουν ευνοϊκότερες συνθήκες, να ξαναπροσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον χώρο συνάντησης όλων μας ανοιχτό.
Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να μένουμε εδώ και να παλεύουμε ενάντια στην ερημοποίηση του χωριού μας και της περιοχής μας.
Σας ευχαριστούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: