Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Φωτογραφία προφίλ  Stavros Kostaras

Την Δευτέρα 27 Μαΐου, είτε, πιθανόν, την επομένη της 03 Ιουνίου, θα ξέρουμε ποιος από τους υποψήφιους τοπικούς άρχοντες θα έχει επιλεγεί για να διαχειριστεί ένα κομμάτι από τη ζωή μας και, ταυτόχρονα, ένα κομμάτι από την περιουσία μας, η οποία είναι σημαντική και για το μέλλον των παιδιών μας.

Η γνώμη μου είναι ότι:

– Επιλέγουμε δημοκρατικά εκείνον και εκείνους που θα διεκδικήσουν από οποιαδήποτε κυβέρνηση, και με οποιοδήποτε τρόπο, την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και ενίσχυση του τόπου, μην υποχωρώντας μπροστά στις επιταγές της κεντρικής κυβέρνησης και των κάθε λογής συμφερόντων.

– Επιλέγουμε με γνώμονα την κοινωνία μας η οποία, μπροστά στην οικονομική λαίλαπα των τελευταίων ετών, έχει περιέλθει, σε πολλές περιπτώσεις, σε κατάσταση απόγνωσης και πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα για κάθε πολιτικό, για κάθε άνθρωπο που ασκεί εξουσία.

– Επιλέγουμε ανθρώπους οι οποίοι δεν φτάνει μόνο να είναι τίμιοι και ηθικοί, αλλά θα πρέπει να έχουν και τις δυνάμεις, την ικανότητα, αλλά και την αυταπάρνηση σε πολλές περιπτώσεις, ώστε να αφιερώσουν όλο τον χρόνο που τους περισσεύει, αλλά και ακόμη περισσότερο, για να πετύχουν τους στόχους που, δεν μπορεί να είναι άλλοι, παρά το κοινό συμφέρον των πολιτών.

– Επιλέγουμε όραμα και ελπίδα για το μέλλον του τόπου και ανθρώπους οι οποίοι δεν βλέπουν κοντόφθαλμα το τέλος της θητείας, με μόνο σκοπό την επανεκλογή με κάθε τρόπο.

– Επιλέγουμε αυτούς που βλέπουν μπροστά και ατενίζουν το μέλλον το δικό τους και των απογόνων τους, και αυτός είναι ο μόνος φάρος που έχουν σαν σημάδι.

Όταν όλα θα έχουν τελειώσει και θα φτάσει το πέρας του χρόνου της θητείας, θα πρέπει ο απολογισμός που θα κάνουμε, για το αποτέλεσμα της κρίσης μας, να είναι θετικός και να μην έχουμε μετανιώσει για τις επιλογές μας!

Σταύρος Κωστάρας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

           με τον συνδυασμό

 Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: