Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1

Οφείλω να ομολογήσω ότι η πρόταση που μου έγινε πρόσφατα για να είμαι υποψήφιος στον Δήμο Φιλιατών, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τους πολλούς φίλους δημότες, αλλά και μέλη όλων των πολιτικών δυνάμεων, οι οποίοι μου έκαναν την τιμή αυτή.

Θα πρέπει όμως να τους ενημερώσω ότι μου είναι πολύ δύσκολο να συνεισφέρω με την παρουσία μου στα κοινά του δήμου Φιλιατών, ζώντας στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Άλλωστε έχω ταχθεί εδώ και πολύ καιρό στηρίζοντας την προσπάθεια του υποψήφιου δήμαρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Γόγολου για τις εκλογές του δήμου.

Τον αγάπησα αυτόν τον τόπο, που τον εκμεταλλεύτηκαν και τον πρόδωσαν πολλοί δικοί του άνθρωποι. Έζησα και εργάστηκα πολλά χρόνια εκεί. Κι όσο και να ήθελα να προσφέρω περισσότερα, όσο κι αν συνεχίζω να θέλω να αλλάξω κάποια από τα κακώς κείμενα, δυστυχώς δεν είναι εφικτό για κάποιον που δεν ζει εκεί.

Τα κακώς κείμενα, που υπονομεύουν το μέλλον αυτού του τόπου, είναι πολλά και, δυστυχώς, η παρούσα δημοτική αρχή, μέλη της οποίας έχουν προξενήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο παρελθόν, δεν μπορεί να τα αλλάξει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω να κάνω προτάσεις και να παραθέτω και να επισημαίνω τα λάθη και τις παραλείψεις, κρίνοντας τα όσα πράττει η κάθε δημοτική αρχή, όπως κάνω ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια.

Πολιτική για μένα δεν είναι μόνο οι εκλογές και, ακόμη κι αυτή η προσωπική εκλογή, δεν είναι το πρωταρχικό μου κίνητρο. Όπως ασχολούμαι συνεχώς τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσω να το κάνω και στο μέλλον.

Εύχομαι καλή χρονιά και, ακόμη εύχομαι, να υπάρξει μία ομαδική προσπάθεια, η οποία πρέπει να γίνει απ’ όσους πραγματικά αγαπάνε αυτόν τον τόπο και ζουν εκεί, η οποία να ευοδωθεί.

Σταύρος Κωστάρας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: