Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Ο Γρηγόρης Τζιοβάρας νιώθει ευγνώμων με το χρήστη Minas Pappas και Andreas Papalamprakopoulos στην τοποθεσία Γενικο Νοσοκομειο Φιλιατων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο,τι και αν λέγεται για τα προβλήματα που έφερε η κρίση των τελευταίων χρόνων, υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μονάδες που άντεξαν. Έστω και αν είναι «νησίδες» μέσα στο πέλαγος των προβλημάτων για τα οποία διαβάζουμε κάθε μέρα, πρέπει να επισημαίνονται. Προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να το κάνω για το Νοσοκομείο Φιλιατών και την Καρδιολογική κλινική του, της οποίας τα δύο τελευταία χρόνια είμαι τακτικός επισκέπτης λόγω των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο πατέρας μου. Οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν: ο συντονιστής – διευθυντής Ανδρέας Παπαλαμπρακόπουλος, ο διευθυντής Μηνάς Παπάς, οι επιμελητές Άγγελος Αρσενίου και Παύλος Αλεξίου, όπως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, που ας μου συγχωρήσουν που δεν μπορώ να παραθέσω τα ονόματά τους- δίνουν αφειδώλευτα τον καλύτερο εαυτό τους σε όλους τους ασθενείς. Ανεξάρτητα αν είναι γνωστοί ή άγνωστοι, ντόπιοι ή ξένοι. Γι΄ αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω για την επιστημοσύνη τους, το κουράγιο, την υπομονή και τη δύναμή τους να αίρονται πάνω από τα προβλήματα, ασκώντας το έργο τους με απόλυτη αίσθηση καθήκοντος και περίσσευμα ανθρώπινης αλληλεγγύης.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: