Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


 Το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων έχει την χαρά να ανακοινώσει την εκ νέου έναρξη (για 3η φορά) σπουδών της Ειδικότητας ‘Προπονητής Αθλημάτων’.

_ΑΦΙΣΑ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και του Β΄ κύκλου σπουδών της Ειδικότητας ‘Προπονητής Αθλημάτων’(2016-1018) του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων, εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης η έναρξη του Γ΄ κύκλου, με τις αιτήσεις των υποψηφίων σπουδαστών και σπουδαστριών να ξεκινούν μετά τις 16 Αυγούστου.

Η διοίκηση του ΙΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών, υλοποιεί το πρόγραμμα σπουδών, σε όλες σχεδόν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου από κοινού, να προσφέρουν ολοκληρωμένες σπουδές στους εκπαιδευόμενους, ώστε να αποκομίσουν τις μέγιστες δυνατές γνώσεις και τα αναγκαία εφόδια για να βγουν κατάλληλα προετοιμασμένοι μετέπειτα στην αγορά εργασίας.

Σημειωτέων ότι, η φοίτηση στη Σχολή Προπονητών του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων είναι δωρεάν και οι απόφοιτοι της ειδικότητας ‘Προπονητής Αθλημάτων’, μπορούν να αναλάβουν την εκγύμναση ομάδων ή ατόμων, που ανήκουν σε συλλόγους ή είναι ανεξάρτητοι, με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τεχνικής στα συγκεκριμένα αθλήματα που ειδικεύονται.

Η ειδικότητα, καθώς και το πρόγραμμα σπουδών είναι απόλυτα συμβατά με τα αντίστοιχα των χωρών – μελών της ευρωπαϊκής κοινότητας και οδηγεί στην απόκτηση πιστοποίησης και έκδοσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε 8 διαφορετικές αθλητικές ειδικότητες.

Στο σύνδεσμο http://1iek-ioann.ioa.sch.gr/ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημερομηνία έναρξης και λήξης της υποβολής αιτήσεων εγγραφής, όπου θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής, για το τμήμα «Προπονητής Αθλημάτων», της Σχολής Προπονητικής του Δημοσίου ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) Ιωαννίνων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2018Β.

Πληροφορίες στη γραμματεία του ΔΙΕΚ, Τέρμα Δωδώνης, Ιωάννινα, T.K. 454 45, Τηλ.: 2651041319, email: grammateia@1iek-ioann.ioa.sch.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: