Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΝΙΣΙΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Νεα

Η λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών πάει από το κακό στο χειρότερο, όπως δείχνουν τα πράγματα αλλά αναδεικνύει και η ανησυχία του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα- με την επερώτηση του στη βουλή που αφορά την καθυστέρηση στην επιλογή γιατρών για το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η ανησυχία των πολιτών ή δεν φτάνει εκεί που πρέπει ή αγνοείται- αυτό δείχνει η σημερινή κατάσταση αλλά και οι πρακτικές της διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία δεν συμμετάσχει κανείς Φιλιαταίος- όπως βέβαια και στα άλλα ιδρύματα των Φιλιατών. Η ανησυχία των πολιτών επιτείνετε από την ανυπαρξία λήψης θέσης των τοπικών αρχόντων, πολιτευτών κλπ.

Αυτά όλα οδηγούν το μυαλό και αναπολεί κανείς τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας επί δημαρχίας Παντελή Κουφάλα- ο οποίος έμεινε στην ιστορία για τον αγώνα του ενάντια στις επιβουλές για την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: