Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Το ΤΕΠ  στην Ηγουμενίτσα σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε με ευρωπαϊκούς  πόρους, κατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε, προκειμένου να λειτουργήσει ως μονάδα  επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας, όμως ορισμένοι- με διάφορες αλχημείες και παρατυπίες άλλαξαν πολλά από τον αρχικό του σχεδιασμό που δεν συνάδουν με καμία από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές των μονάδων υγείας. Με αυτά τα δεδομένα κάποιοι σκέφτονται να κάνουν μηνύσεις και προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τους πολιτικούς της Θεσπρωτίας μόνο ο  Αντώνης Μπέζας πήρε υπεύθυνη θέση, γράφοντας στο Δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, μεταξύ των άλλων:

Αποτέλεσμα εικόνας για μπέζας αντώνης «Ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας περιφέρονται ανά τη χώρα κόβοντας κορδέλες εγκαινίων σε δομές υγείας με «δανεικό» προσωπικό… Η  λειτουργία  του δήθεν  ΤΕΠ Ηγουμενίτσας αποτελεί  ταυτόχρονα   χαρακτηριστικό παράδειγμα προχειρότητας  και  έλλειψης σχεδιασμού…. Με τη μεταφορά εκεί του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας και της Μονάδας του ΠΕΔΥ, μετέτρεψαν, σε αντίθεση με την εθνική και  κοινοτική νομοθεσία,  το χαρακτήρα και υποβάθμισαν την αποστολή του…»

ΤΕΠ 4

Πάω στοίχημα ότι δεν θα πάρει θέση κανείς άλλος Θεσπρωτός πολιτικός- ούτε από αυτούς που ξεκίνησαν το ΤΕΠ ούτε από αυτούς που το δημιούργησαν. Η πολιτική απαιτεί να έχεις ¨αμελέτητα¨, αλλά δυστυχώς, οι περισσότεροι ενασχολούμενοι με αυτή στη Θεσπρωτία είναι… αμελέτητοι!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: