Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


 ofedep2018.jpg

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 09.30π.μ.

Ξενοδοχείο «DuLac», Ιωάννινα

 

Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π)διοργανώνει το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο «DuLac», την καθιερωμένη Εαρινήτης Συνάντηση.

Διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας με θέματα χρήσιμα στην καθημερινή κλινική πράξη όπως, στραβισμός, γλαύκωμα, χειρουργική του καταρράκτη, παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, οφθαλμικές λοιμώξεις και χειρουργική διόρθωση της πρεσβυωπίας με έμφαση στις νέες απόψεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων.

Επίσης, μέσω της Εαρινής Συνάντησης, θα δοθεί η ευκαιρία σε νέους Οφθαλμιάτρουςνα  παρουσιάσουν με ανακοινώσεις το κλινικό και ερευνητικό τους έργο.

Η διοργάνωση της ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συνδρομή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Διευθυντής: Καθηγητής κ. Ι. Ασπρούδης) και με την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος από τον Kαθηγητή κ. Χ. Καλογερόπουλο, Πρόεδρο της ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π..

Η Εαρινή Συνάντηση ξεκινά στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώνεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00.

Η εγγραφή στις εργασίες της Συνάντησης είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η εκδήλωση στο facebook:https://www.facebook.com/events/149693512334431/permalink/159265928043856/

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: