Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


dehhh αντίγραφο

Τον τρέχοντα μήνα ( Απρίλιο 2018 ), οι πολίτες από όλη την Ελλάδα, που πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ μέσω ΕΛΤΑ διαπίστωσαν με τρόμο ότι στο δεύτερο λογαριασμό του τρέχοντος έτους προστέθηκε και ο πρώτος λογαριασμός παρότι ήταν εξοφλημένος. Σύμφωνα με την ΔΕΗ τα ΕΛΤΑ άργησαν να καταθέσουν τα χρήματα που πλήρωσαν οι πολίτες με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί του πρώτου διμήνου να εμφανίζονται ανεξόφλητοι και να προστεθούν στο δεύτερο λογαριασμό του 2018.

ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ & ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ

Η ζημιά και η ταλαιπωρία για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, που είναι αναγκασμένοι να επισκεφτούν τα ταμεία των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ για να διευθετήσουν τους λογαριασμούς τους και να μη χάσουν την έκπτωση που δικαιούνται εφόσον εγκαίρως τους εξοφλούν είναι βεβαία και διαπιστωμένη.

Η αδικία και το κρίμα ανήκει στους διοικούντες – Προύχοντες των εν λόγω ΔΕΚΟ, που είτε δεν είναι σε θέση ή είτε από σκοπιμότητα, λόγω αμοιβαίων οφελών, δεν δύνανται να τηρήσουν τους όρους των συμβολαίων που μεταξύ τους υπογράφουν. Το αποτέλεσμα είναι μέσα σε όλες τις επιβαρύνσεις που λόγω μνημονίων υφίστανται οι πολίτες να έρθουν και αυτή με την σειρά τους να προσθέσουν τα δικά τους βάρη στις πλάτες των καταπονημένων Ελλήνων Πολίτων.

Πιστεύουμε ότι οι πολίτες θα βρουν το δίκιο τους και ότι η ταλαιπωρία που υφίστανται εξαιτίας των αναξιοπαθούντων Διοικήσεων των εν λόγω ΔΕΚΟ θα είναι προσωρινή. Εκτιμούμε όμως ότι το εν λόγω  πρόβλημα  θα εκλείψει οριστικά όταν οι τωρινοί Προύχοντες – Διοικούντες που το δημιούργησαν απολυθούν άνευ αποζημίωσης, έτσι ώστε οι επόμενοι να είναι υπέρ του δέοντος προσεκτικοί.

Με εκτίμηση

Ένας παθών Πολίτης

Για την αντιγραφή

Λεωνίδας Ταφέκης.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: