Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


1...

Ανησυχία επιφέρει η ελλιπής ενημέρωση για τον τρόπο σύνδεσης στην αποχέτευση- τις διαδικασίες και το κόστος τους- σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου που έχει σπίτι στους Φιλιάτες.

Γράψαμε πρόσφατα πως η ενημέρωση του κόσμου είναι ελλιπής- έχοντας υπόψη κάποια από τα ενημερωτικά έντυπα που είδαμε. Μας είπαν ότι υπάρχουν κι άλλα, σε ένα μάλιστα λένε πως υπάρχει προθεσμία σύνδεσης μέχρι 30 Απριλίου. Δεν γνωρίζω και μακάρι να μας στείλει ο Δήμος κάτι να το αναρτήσουμε, όπως αναρτούμε τα παρακάτω που δυστυχώς δεν δείχνουν και πολλά… Αυτή η ανησυχία όμως δείχνει αν μη τι άλλο ότι υπάρχει κόσμος που δεν κατάλαβε… όπως δεν το κατάλαβαν κι όσοι χειρίζονται το θέμα από την δημοτική αρχή.

Το Φιλιάτι είναι πλέον ένα ανοιχτό γηροκομείο, τα σπίτια κατοικούνται από ηλικιωμένους που δεν έχουν ¨τα κάτι¨ να τρέξουν σε μηχανικούς και δικηγόρους για νέα σχέδια οικοδομικές άδειες και μύρια όσα ζητάνε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, πολλοί ξενιτεμένοι που διατηρούν σπίτι στο Φιλιάτι φαντάζομαι δεν θα μπορούν να έρθουν και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μέχρι τις 30 Απρίλη.

Βέβαια, για πρόστιμα μη σύνδεσης και χρέωση χωρίς να έχει γίνει αυτή, εύκολα μπορούν να καταπέσουν σε ένα δικαστήριο- αλλά λέμε να μη φτάσει ο Δήμος εκεί.

Προτείνουμε λοιπόν στο Δήμο, σαν πρώτα μέτρα εφησυχασμού των συμπολιτών να κάνει μια νέα εμπεριστατωμένη ενημέρωση και το σημαντικότερο, να επαναπροσδιορίσει την υποχρέωση σύνδεσης μέσα στη τρέχουσα χρονιά.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΦΙΛ....αποχ Έρχεται νέο δόσιμο για τους

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: