Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Αποτέλεσμα εικόνας για Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού για το «Μακεδονικό Ζήτημα»

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού παραμένοντας πιστό στις θέσεις του για τα Εθνικά ζητήματα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των Παμμακεδονικών Οργανώσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό για το «Μακεδονικό ζήτημα».

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια παραχάραξης της Ελληνικής ιστορίας από τη γείτονα  και καλούμε την Κυβέρνηση αλλά και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μη δεχτούν ονομασία που περιέχει το όνομα  «Μακεδονία και όποια παράγωγά του», ανοίγοντας έτσι την πόρτα για περαιτέρω διεκδικήσεις και αλυτρωτικές διαθέσεις σε βάρος του Ελληνικού ΄Εθνους.

Αδιαμφισβήτητα στηρίζουμε το δικαίωμα του κράτους των Σκοπίων να εισέλθει στους διεθνείς οργανισμούςμε ένα όνομα αλλά όχι αυτό να γίνει σε βάρος της Ελλάδος, της ελληνικής ιστορίας και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως Έλληνες δεν επιτρέπεται να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τον σφετερισμό της ιστορικής και εθνικής μας ταυτότητας.

Κλείνοντας τονίζουμε ότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικούστα εθνικά θέματα όπως είναι αυτό, αλλά στο Κυπριακό  και στο Βορειοηπειρωτικό πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ,όλοι,για να μπορέσουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό.

 

 

ΓραφείοΤύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: