Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 18:00:00 μ.μ. στην αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα παρουσία πολλών συμπολιτών μας, για την ανάπτυξη των Ορεινών Όγκων.

α

Στην εν λόγω ημερίδα, ο καθηγητής κ. Δημήτρης Καλιαμπάκος εκ μέρους του τμήματος μεταπτυχιακών σπουδών του ΕΜΠ παρουσίασε την δεκαπενταμελή επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει τις αντίστοιχες μελέτες που απαιτούνται για την Ανάπτυξη των Ορεινών Όγκων του Δήμου μας.

β

Στην συνέχεια εισηγήθηκε τους τρόπους τις μορφές τις διαδικασίες το χρονοδιάγραμμα και την χρησιμότητα που θα προκύψει για τον τόπο μας από την αξιοποίηση των προτάσεων και των συμπερασμάτων που θα συμπεριλαμβάνονται στις μελέτες που θα συγγραφούν από την προαναφερόμενη επιστημονική ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, πήραν το λόγο αρκετοί από τους συμπολίτες μας καθώς και εκπρόσωποι φορέων που παραβρέθηκαν στην εν λόγω ημερίδα και με βάση τις δικές τους τοποθετήσεις καθώς και τις ερωτήσεις που υπεβλήθησαν ακολούθησε ένας ουσιαστικώς διάλογος του οποίου η θετική συμβολή του, εκτιμούμε, ότι  θα αναδειχτεί στο και στο  περιεχόμενο των προς ολοκλήρως μελετών.

Η Δημοτική Αρχή  με  την ολοκλήρωση των επιστημονικών μελετών, θα πραγματοποιήσει  ημερίδα στην οποία όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα και τις προτάσεις των μελετητών.

Σ.Ιστολογίου: Μικρή δείχνει η συμμετοχή των Φιλιαταίων… ας ελπίσουμε να τους απασχολεί η ανάπτυξη των πεδινών!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: