Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ......

Ο Δήμαρχος Φιλιατών καλεί τους Πολίτες τους Επαγγελματικούς φορείς και όλους τους ενδιαφερόμενους ναπαρευρεθούν στην Ημερίδα που διοργανώνει την προσεχή Τρίτη, στις 23/01/2018, και ώρα 18:00:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η Ημερίδα έχει τίτλο << Περιβάλλον και Ανάπτυξη Ορεινών Περιοχών >>. Σε αυτήν θα παρουσιαστούν από μεταπτυχιακούς σπουδαστές και τους Καθηγητές τους μεταξύ των άλλων, οι δυνατότητες  οι ευκαιρίες καθώς και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που υπάρχουν για την αξιοποίηση και την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών του Δήμου μας.

Εκτιμούμε ότι το όφελος των συμμετεχόντων  από την προσφερόμενη γνώση των ειδικών για τον εν λόγω θέμα θα είναι χρήσιμο και αξιοποιήσιμο κάτι που στο προσεχές μέλλον θα συμβάλλει στην μακροπρόθεσμη και διατηρήσιμη ανάπτυξη των ορεινών περιοχών μας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: