Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Συνεχίζουν οι πατριώτες και εμπλουτίζουν το φωτογραφικό αρχείο μας, πρόσφατα η δικηγόρος Αγγελική Γκόγκου και ο αδελφός της Βαγγέλης που μένει το μισό χρόνο πλέον στο Φιλιάτι. Τους ευχαριστούμε και δημοσιεύουμε δυο φωτογραφίες από το αρχείο τους, η παρακάτω είναι από το γάμο του Γιώργου Τσέλιου και της Φρόσως Σίσκου- (δεκαετία ’50) και ποιός δεν είναι στη φωτογραφία, από τον Λουκά Τριαντάφυλλο πρώτο αριστερά μέχρι τον Τσίλη Βάτσιο τελευταίο!

ΓΑΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΙΟΥ...

Στην επόμενη φωτογραφία (δεκαετία ’50) είναι μέλη της Φιλαρμονικής, εικονίζονται από αριστερά ο αείμνηστος Γεράσιμος Αγγελόπουλος και συνεχίζουν διάφοροι και προς το τέλος Βαγγέλης Γκόγκος, Βαγγέλης Αγγελόπουλος και τελευταίος ο αείμνηστος Κώστας Τσέκας.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ....

Η φωτογραφία είναι μοναδική μόνο που μας δόθηκε σε ανατύπωση και δεν έχει καλή ανάλυση- ευελπιστούμε να μας φέρουν την πρωτότυπη.

Comments on: "Δυο παλιές φωτογραφίες από το Φιλιάτι…" (1)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: