Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ......

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         ΦΙΛΙΑΤΕΣ    27 / 11 / 2017

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ Τον Διαχειριστή του Μπλοκ ΝΕΑ Των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

 ΘΕΜΑ:   Φιλιάτες θα μας πνίξουν τα όμβρια…!

                          Αξιότιμε κύριε Διαχειριστή

 Στις 25/11/2017 δημοσιεύτηκε στον Ιστό τόπος σας ρεπορτάζ με σχόλια και φωτογραφίες με τίτλο { Φιλιάτες θα μας πνίξουν τα όμβρια… }. Σε αυτό παρουσιάζεται φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 02/12/2014, η οποία δείχνει πλημμυρισμένο τον δρόμο πίσω από την ΛΑΦΦ στον οποίο βρίσκεται η Λαϊκή Αγορά και το παλιό Ελαιοτριβείο των Αγγελόπουλων καθώς και φωτογραφία του 1954 που δείχνει το πρώτο αντιπλημμυρικό έργο που έγινε στην εν λόγω περιοχή της  πόλης των Φιλιατών. Επίσης αναφέρεστε και σε αντιπλημμυρικό έργο που έγινε στην περίοδο της Δημαρχίας Λέντζαρη. Πολλοί συμπολίτες μας θεώρησαν, εξαιτίας της προαναφερόμενης δημοσίευσης, ότι οι πλημμύρες έγιναν στην πόλη των Φιλιατών και τις τελευταίες ημέρες, των έντονων βροχοπτώσεων, του Νοεμβρίου του 2017.  Βέβαια όσοι ζουν στην πόλη των Φιλιατών γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι παρόμοιο γιατί η παρούσα Δημοτική Αρχή φρόντισε τα έτη 2014/2015 να πραγματοποιήσει τέσσερα αντιπλημμυρικά από το:

  1. Φούρνο Τσιρώνη έως το κτίριο του ΟΤΕ
  2. Πρακτορείο ΚΤΕΛ έως την Παραλία
  3. Ταχυδρομείο έως το Περίπτερο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΦΑΛΑ &
  4. Περίπτερο της προαναφερόμενης πλατείας έως το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης κάθε καλοκαίρι καθαρίζονται ανελλιπώς όλα τα φρεάτια που βρίσκονται στα εν λόγω επίμαχα σημεία. Κατόπιν τούτων οι πλημμύρες στην πόλη των Φιλιατών αποτελούν Παρελθόν. Αυτό είναι επίτευγμα της δικής μας Δημοτικής Αρχής που οι πολίτες το συνέδραμαν με τον οβολό τους και απολαμβάνουν τον περίπατό τους ακόμη και με βροχή χωρίς τις παρενέργειες και τους κίνδυνους των πλημμυρών που συν έβαιναν κάθε χειμώνα στην πόλη των Φιλιατών εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που  παρουσιάζει το τοπικό μας κλίμα.

Κατόπιν τούτων αιτούμεθα την δημοσίευση του παρόντος Δελτίου Τύπου στον ίδιο Μπλοκ ώστε να ενημερωθούν πληρέστερα οι συμπολίτες μας και να πάψουν χωρίς λόγο να ανησυχούν.

Σ.Σ. Χαρά μας να αναρτούμε απαντήσεις της Δημοτικής αρχής σε θέματα που προβληματίζουν τους συμπολίτες. Τα έργα που έγιναν τα αναρτήσαμε και τα επαινέσαμε, αλλά υπάρχει ένας κόσμος που πιστεύει ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα. Όμως, θεωρούμε σημαντική τη δημόσια διαβεβαίωση της Δημοτικής αρχής ότι τα  έργα είναι ικανά ώστε να μην ξαναδούμε πλημμύρες.

 

 

 

 


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: