Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


 

 Συμμετοχή του Αντιπροέδρου του ΠΣΗΕ κ. Λευτέρη  Δημητρίου στην Κεντρική παρουσίαση της Τουριστικής Προβολής και Προώθησης του προορισμού « Ιωάννινα –Ήπειρος», στη Λευκωσία, Κύπρο.

ΜΠΕΓΚΑΣ-ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Ο Αντιπρόεδρος τουΠαγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικούκ. Λευτέρης Δημητρίου παρευρέθηκε στην Κεντρική παρουσίαση της Τουριστικής Προβολής και Προώθησης του Προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, στο Πολιτιστικό  Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία.

Συμμετείχε επίσης σε κάποιες από τις  εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν  στην  Κύπρο, από 12 έως 16 Νοεμβρίου 2017, στα πλαίσια του  Προγράμματος Δράσεων Διπλωματίας Πόλεων για την Τουριστική Προβολή του Προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος».

Τις πιο πάνω εκδηλώσεις διοργάνωσε και υλοποίησε πολυμελή αποστολή στην οποία συμμετείχαν:ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, ο Πρύτανης  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Γεώργιος Καψάλης, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας, ειδικός σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου Στέφανος  Ζέρβας,ο Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Σαμ Κουδούνης, Μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Τουριστικοί Πράκτορες,Ξενοδόχοι-Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι Εταιρειών Εξαγωγών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΗΕ είχε και κατ’ιδίαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησαν τρόπους  περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας και συμβολής του  ΠΣΗΕ σε θέματα Τουριστικής Προβολήςτης Ηπείρου και Ηπειρωτικής  Επιχειρηματικότητας.

Υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: