Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΕΣΤΙΑ..  Πάνω από 40 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και στον τόπο, έχει το Φιλιατιώτικο αυτό ίδρυμα- που πήρε αυτή τη μορφή χάρη στις προσπάθειες του αείμνηστου Λευτέρη Τσώνη- ιδρυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών.

Είσοδο εξ.....

Εδώ και λίγα χρόνια η διαχείριση έχει περιέλθει στο δήμο ο οποίος έχει συμβάλει στην συντήρηση και βελτίωσή της με νέα στέγη, καινούργια παράθυρα  και άλλα πολλά. Σήμερα φιλοξενεί 30 περίπου μαθητές με αυξητική τάση. Είναι γεγονός πως η Μαθητική Εστία Φιλιατών ήταν η καλύτερη Εστία του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας- όταν παρέδωσα την Εστία  το 2005 μετά από 29 χρόνια προσπαθειών κι αγώνων με ένα εξαίρετο προσωπικό αφοσιωμένο στη δουλειά του προς όφελος των παιδιών και των Φιλιατών.

Ψυχαγωγίας 2...

Εκδήλωση 1...

Εκδήλωση 10...

Χαίρομαι που την βλέπω να εξακολουθεί την προσφορά της με μόνιμο προσωπικό δύο παλιούς συνεργάτες οι οποίοι εξακολουθούν να είναι από τα βασικά στηρίγματα στην καλή λειτουργία της- όπως και τότε. Χαίρομαι επίσης όταν βλέπω παλιούς συνάδελφους να επισκέπτονται την Εστία και το Φιλιάτι μας, όπως η Πανωραία και ο Γιώργος ο Γιαννούλης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχουν καλές αναμνήσεις απο εδώ- κι ας συνταξιοδοτήθηκαν πρίν απο 25 χρόνια!

EST 1EST 2

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: