Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Θανάση Μπέμπη στην τελευταία του κατοικία. Σε ηλικία 90 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος των κορυφαίων, όπως είπε πρόσφατα ο Σάββας Θεοδωρίδης. Η νίκη επί της Παρτιζάν αφιερώθηκε σε αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο και παίκτη, που έκανε τον Θρύλο, Θρύλο.


Η κηδεία του Θανάση Μπέμπη έγινε στις 12 την Πέμπτη στο κοιμητήριο του Ζωγράφου και το «παρών» έδωσαν πολλοί από την Ολυμπιακή οικογένεια, αλλά και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στεφάνι, μάλιστα, έστειλε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν εκεί, όπως και ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Ηλίας Υφαντής, ο Ανδρέας Μπανιώτης, όπως επίσης ο Τάκης Λεμονής, ο Φρανσουά Μοντέστο, ο κόουτς του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο Αντώνης Γλύκας και πολλοί άλλοι.

Ο Θανάσης Μπέμπης θα κοιτάει πλέον από τους ουρανούς την Ολυμπιακάρα του. Αυτός, μαζί με μια πλειάδα άλλων παικτών, έκαναν την ομάδα Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον ευχαριστούμε για όλα…

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

ΑΘΑΝΑΤΟΣ… Έφυγε, με τη σημαία του Ολυμπιακού μαζί του.

Δείτε και μερικές άλλες φωτό από το τελευταίο αντίο στον μεγάλο των μεγάλων…