Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


 ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡτου Σταύρου Κωστάρα

Δεν μπορεί! Ή μας δουλεύεις ή παίζεις με την νοημοσύνη μας!

Ή μήπως νομίζεις ότι δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ή δεν ξέρουμε να δούμε τι γράφουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ?

Βγάζεις επίσημη ανακοίνωση – δελτίο τύπου και γράφεις ότι η δημοτική αρχή «αναγκάστηκε να αυξήσει προσωρινά ( από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2017 ), τα δημοτικά τέλη». Και άντε το προσωρινά να το δεχτούμε αν και δεν δεσμεύτηκες με απόφαση!!

 

Γιατί όμως εξαπατάς τους δημότες σου και τους λες ότι θα πληρώσουν από τον Μάιο, αφού οι αυξήσεις μπήκαν ήδη από τον Φεβρουάριο και εξοφλήθηκαν τον Μάιο!!

Φτάνει πια με τα ψέματα και τα πήγαινε έλα στην τσέπη των δημοτών!

Μήπως νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε βλάκες δηλαδή?

Δεν ξέρω τι θα κάνεις! Τροποποίησε π.χ τον προϋπολογισμό ο οποίος θα πρέπει να σε πληροφορήσω μπάζει από παντού! Μείωσε έξοδα, κόψε καύσιμα, αφαίρεσε λάμπες, είσπραξε τα χρέη της ύδρευσης, αλλά φρόντισε να μειώσεις την επιβάρυνση που παράλογα και παράτυπα επέβαλες στην τσέπη των δημοτών! Ξέρεις νομίζω γιατί αναφέρω την ύδρευση και δεν χρειάζεται ανάλυση!!

Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να σώσεις την κατάσταση, να ζητήσεις συγνώμη από τους δημότες σου και να αλλάξεις τις υπερβολικές χρεώσεις με τις οποίες τους φόρτωσες! Από χτες κιόλας έπρεπε να το είχες κάνει όπως σου ξαναείπα!

Υ.Γ. Τώρα που θα διορθώσεις την απόφαση για τα δημοτικά τέλη να λάβεις υπόψη σου ότι οι δημότες της Σαγιάδας πληρώνουν ήδη 0,50 ευρώ δημοτικό φόρο αντί του 0,20 των υπολοίπων, που τους φόρτωσε παράνομα ο κοτζαμπάσης του κάμπου!

Αναρτήθηκε από Stavros Kostaras

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: