Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τελικά υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Δ΄ Τακτικού Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού. Αυτά ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στην συνάντηση που είχε μαζί του ο Γ.Γ. του ΠΣΗΕ κ, Λευτέρης Δημητρίου, στις 4 Απριλίου 2017.

Στην συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δημητρίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο για μια σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με το ΠΣΗΕ, ήτοι: Οργανωτική δομή και τρόπος λειτουργίας του, δραστηριότητες και διαχρονική και πολύπλευρη προσφορά του ΠΣΗΕ ανά την Οικουμένη και τη Β. ΄Ηπειρο, τις θεματικές ενότητες των προηγουμένων Συνεδρίων και την προετοιμασία του Δ΄ Συνεδρίου. Ο κ. Πρόεδρος από την πλευρά του μετά χαράς ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να θέσει τις εργασίες του Δ΄ Τακτικού Συνεδρίου υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το ΠΣΗΕ θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας και θα την ενημερώνει συνεχώς για την προετοιμασία και το τελικό πρόγραμμα του Δ΄Συνεδρίου.

Σπύρος Κωσταδήμας

Υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: