Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ....

Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση  22η έτους 2016

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 19η του μηνός Δεκέμβρη  του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

Έγκριση αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

 

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Παππά Ουρανία

Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής της παρ. 4 του άρθρου 4 ΤΟΥ Π.Δ. 236/1984 (ΦΕΚ 95/α/22-6-84) «Για τις περιφράξεις γηπέδων μέσα σε ζώνη πλάτους 500 μέτρων από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ. 1 του Ν 1337/83» στους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

Λύση και εκκαθάριση της Νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλιατών.

Εισηγητές :  Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς και Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 

Απόφαση επί της αιτήσεως ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου α) για πρόωρη λύση μίσθωσης δημοτικού ξενώνα Φιλιατών, β) κατάπτωση η μη της εγγυητικής επιστολής.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Ανάκληση της υπ΄αριθμ.70/2010 απόφασης Δ.Σ περί παραχώρησης της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Σίδερης,

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Παραχώρηση της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στην Αδελφότητα των εν Αθήναις Σιδεριτών ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Παραχώρηση της χρήσης μιας αίθουσας στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στο Σύλλογο Πρόνοιας Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Διαγραφή οφειλής από χρήση Κοινόχρηστου χώρου ( Πλατείας).

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ.Παππά Ουρανία

Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Λιά για λειτουργία σταθμού σταθερής τηλεφωνίας.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου ( αίθουσας ) στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου στους Φιλιάτες για τη λειτουργία καταστήματος ηλεκτρολογικών ειδών – υλικού.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Λύση συμβάσεων εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Σμέρτου ( Εκ νέου εκμίσθωση αυτού).

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Υποβολή πρότασης του Δήμου Φιλιατών στη Δράση ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ του  Επιχειρησιακού Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2016 της Περιφέρειας Ηπείρου.

Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων

Γνωμοδότηση επί αιτήματος της εταιρείας Ιχθυοκαλλιεργειών << ΛΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε>>, για την παραχώρηση δημοσίων εκτάσεων ( από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ) με σκοπό την δημιουργία χερσαίων εγκαταστάσεων στη Λωρίδα Σαγιάδας της Τ.Κ. Σαγιάδας.

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Έκφραση γνώμης επί των νέων προτάσεων για την μελέτη «Προωθημένη Αναγνωριστική Μελέτη Οδοποιίας για τον Οδικό Άξονα “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι”»

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός αρδευτικού έργου Δήμου Φιλιατών (Περιοχή Λιάτσιλα)”

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου του Δήμου Φιλιατών Νομού Θεσπρωτίας”

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Αποκατάσταση δρόμου συνοικισμού Σαγιάδας”

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Ανάκληση της υπ΄αριθμ.227/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.225/2016  απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης Ενδικοφανούς Προσφυγής στην Επιτροπή Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων) στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση  Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.

 

Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων

 

Ανάκληση της υπ΄αριθμ.  228/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.229/2016  απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης  της αιτήσεως  αναστολής επί της ειδικής έκθεσης ελέγχου διασφάλισης συμφερόντων του δημοσίου ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων)στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση  Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.

 

Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων

Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Γκίζας Ν.  Χρήστος

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: