Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΟΡΚΩΜΩΣΙΑ 1

Αυτό το αποδεικνύουν τα μικροέργα που βάζει μπροστά και διεκπεραιώνει. Το αποδεικνύει ακόμη η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που σημαίνει ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες γνωρίζουν  τις ανάγκες της πόλης και αφουγκράζονται τα προβλήματα των πολιτών. Δεν γνωρίζουμε αν γίνεται κάτι και στα χωριά μας αλλά αυτά που βλέπουμε στο Φιλιάτι τα σημειώνουμε.

Χρόνια τώρα γράφαμε για την ανάγκη να αποκατασταθεί η βατότητα του μικρού δρόμου απέναντι από το Κτηνιατρείο που οδηγεί στον επάνω δρόμο και κανείς δεν μας άκουγε, μολονότι η αξία του δρόμου ήταν ορατή για τους συμπολίτες. Λίγο ενδιαφέρον χρειάζονταν και μερικά κυβικά μπετό. Τον είδαμε φτιαγμένο και ικανοποιηθήκαμε.

1....

Χρόνια τώρα έχασκε το σκάμμα των ερειπίων του κτιρίου Τζούρα στην οδό ¨Αγίας Τριάδος¨- της όμορφης γειτονιάς του ¨Βλαχομαχαλά¨, της μοναδικής Φιλιατιώτικης γειτονιάς με τουριστικό ενδιαφέρον, στην οποία ¨ευχής έργο¨ κάποιοι συμπολίτες αναπαλαίωσαν τα εκεί σπίτια τους, Μικρουλαίοι, Ζαφειραίοι, Γουλαίοι, Στρουγγαραίοι κλπ. Είδαμε την αποκατάσταση που έγινε πρόσφατα και ικανοποιηθήκαμε.

blaxomaxala....

Χρόνια τώρα δυο βασικοί δρόμοι των Φιλιατών, αυτός που οδηγεί από τον περιφερειακό στο Κτηνιατρείο προς την κεντρική πλατεία και η οδός ¨Μητροπολίτη Μικρούλη¨ που γίνεται το παζάρι στα σκοτάδια. Και χθές το βράδυ είδαμε φως.

2....3.....

Και για να λύσουμε τις όποιες απορίες γεννιούνται σε μυαλά με ¨περίεργες¨ φαντασίες, την παρούσα δημοτική αρχή δεν την στηρίξαμε προεκλογικά, όμως είχαμε στηρίξει όλες σχεδόν τις προηγούμενες των τελευταίων 16 χρόνων που εκδίδουμε την εφημερίδα ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨. Μολοταύτα, πιστοί στις αρχές μας και στο ρόλο που πρέπει να έχει μια τοπική εφημερίδα, δεν μπορούμε να της ¨φάμε¨ το δίκιο, που αποδεικνύει το ενδιαφέρον το οποίο δείχνει αυτούς του έξι μήνες που άρχει στο Δήμο Φιλιατών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: