Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Έγινε σήμερα στη αίθουσα εκδηλώσεων του έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών, με την παρουσία αρκετών μελών και φίλων.

1.....

2.....

2Α....

3.....

Φαίνεται ότι δεν υπήρξε η προβλεπόμενη απαρτία των παρόντων μελών που στοιχειοθετεί και νομιμοποιεί μια Γενική Συνέλευση- μολαταύτα ο πρόεδρος κ. Διονύσης Καζούρης αφού καλωσόρισε τους παρευρεθέντες προχώρησε σε απολογισμό του έργου και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

4...

Επειδή ζητήσαμε στοιχεία του απολογισμού αλλά ο πρόεδρος δεν το θεώρησε αναγκαίο να μας τα δώσει θα πούμε ότι συγκρατήσαμε. Ακούσαμε λοιπόν για τις πάγιες εκδηλώσεις του Συλλόγου που έγιναν κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους και ήταν αρκετές και πετυχημένες. Επίσης ακούσαμε για την ίδρυση νέων τμημάτων, μπαλέτου, φωτογραφίας καράτε κλπ. Από το οικονομικό μέρος του απολογισμού του προέδρου, μάθαμε ότι από αμέλεια του Δ.Σ. ο Σύλλογος δεν κατέβαλε τους προβλεπόμενους φόρους και του έχουν επιβληθεί σοβαρά πρόστιμα κλπ διοικητικές πράξεις. Αυτή η εξέλιξη ήταν αφορμή κι αιτία να ασκηθεί αυστηρή κριτική από μέρους μελών της Γενικής Συνέλευσης. Έχοντας βέβαια και το προηγούμενο της περσινής Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία η Εξελεγκτική Επιτροπή διαπίστωνε οικονομικούς ανορθολογισμούς και παρατυπίες, είχαν δίκιο όσοι διαμαρτυρήθηκαν και είναι απορίας άξιο γιατί δεν τακτοποιήθηκε αυτό το θέμα μέσ’ στη χρονιά που πέρασε. Μετά τον απολογισμό ο πρόεδρος μίλησε για τη δυσκολία να πραγματοποιηθεί το φετινό καρναβάλι αλλά ζήτησε τη δραστηριοποίηση όλων ώστε να γίνει.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας…

1Α..6...

7Α.....
Όλοι περιμέναμε με αγωνία την συνήθως τυχερή Ρούλα Σωτηρίου, αλλά την φάγαμε με το μάτι…

8....
Το φλουρί το πέτυχε ο Γιώργος Σκεύης- να ‘ναι καλά και πάντα να ‘ναι τυχερός

9....

Ο Ιδρυτής και πρωτεργάτης του Πολιτιστικού Συλλόγου μας αείμνηστος Λευτέρης Τσώνης, μας θωρούσε απο το καδρο του που βλέπει όλη την αίθουσα και πιθανόν να αναρωτήθηκε, γιατί δεν έγινε κάτι για τα 50 χρόνια απο την ίδρυση του Συλλόγου που ήταν το 2013; Το γιατί δεν έγινε κάτι για τα 30 χρόνια απο την απώλειά του το ρωτάω εγώ…

10......

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: