Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


(χρησιμοποιούμε αυτή την έξυπνη ατάκα όχι για να δημιουργήσουμε υπονοούμενα-  απλά για να ελαφρύνουμε την σοβαρότητα, με λίγο χιούμορ…)

Image

   Με ενδιαφέρον είδαν οι Φιλιαταίοι την κάθοδο του Σπύρου Μπότου, για τη Δημαρχία Φιλιατών. Το ίδιο ενδιαφέρον δείχνουν και οι Φιλιαταίοι της διασποράς- οι οποίοι το έμαθαν μετά από την ανάρτηση αυτής της πιθανότητας στην ιστοσελίδα- και μας παίρνουν τηλέφωνα ρωτώντας να μάθουν περισσότερα. 

   Από ότι ξέρουμε ο ίδιος διεξάγει μια προσπάθεια για ένα καλύτερο κι αντιπροσωπευτικότερο αποτέλεσμα και όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, αυτό θέλει και κόπο και αγώνα. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι να δουλεύουμε και να προσφέρουμε σε μια πολυσυλλεκτική, πολυκομματική κίνηση που στόχο θα έχει τη σωτηρία του Δήμου- από τα αδιέξοδα που τον έχουν οδηγήσει. Δύσκολο το εγχείρημα και από ότι δήλωσε ο κ. Μπότος δεν  είναι διατεθειμένος να σηκώσει μόνος του το σταυρό του μαρτυρίου. Θα ζητήσει από όποιον συμμετάσχει, να το κάνει ενεργά, παίρνοντας το μερίδιο ευθύνης και δουλειάς.

     Πιστεύομε ότι όλοι οι συμπολίτες πρέπει να ανακατευτούν με τα κοινά, για να δημιουργηθεί η έκρηξη και να έρθει το φως που τόσο περιμένουμε. Για να υπάρξει μια καλή έκβαση αυτού του εγχειρήματος πρέπει όλοι, πολλοί, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στην κρισιμότητα των καταστάσεων.

   Είναι σημαντικό να συμμετάσχουν άνθρωποι νέοι και άφθαρτοι που να έχουν όρεξη να δουλέψουν για τον τόπο- θα χαρούμε αν δεν δούμε τους, κατά πως λέει το  ¨με άλλα λόγια¨:

 «Κομματάρχες του χειρότερου είδους που συνεχίζουν να απαιτούν μέρος από τη νομή της εξουσίας. Υπάρχουν κομματικά στελέχη (όλων των κομμάτων), δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, γραμματείς και φαρισαίοι 
που επιμένουν να συντηρούν αυτό το σάπιο μεταπολιτευτικό μοντέλο. 

Αυτό το «πτώμα» που έχει βρομίσει και δεν αντέχεται πια.» 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: