Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


Image

λέει ο Μιχάλης Παππάς Πρόεδρος Κοκκινιάς 

Με έκπληξη διάβασα το όνομά μου στις ανακοινώσεις μιας ομάδας πρωτοβουλίας για το υδροηλεκτρικό του Καλαμά, που αναρτήθηκαν στα καφενεία των χωριών και στην ιστοσελίδα «Τα Νέα των Φιλιατών», οι οποίες με αναφέρουν ως μέλος αυτής της άγνωστης για μένα ομάδας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν ανήκω σε καμία ομάδα πρωτοβουλίας, η οποία αντιδρά στην παραγωγή ηλεκτρισμού από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Δέχτηκα να καλέσουμε τους κατοίκους και τους ενδιαφερόμενους φορείς της περιοχής σε ενημερωτική συνάντηση στις 31 Μαρτίου στο Παλαιοχώρι, από κοινού με τους άλλους δύο Προέδρους (Β. Σιοκόλη και Μ. Κάτσιο), προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις για το σχεδιαζόμενο υδροηλεκτρικό στον Καλαμά και να απαιτήσουμε άμεση ενημέρωση τόσο από το Δήμο όσο και από την ενδιαφερόμενη εταιρεία.

 Με την ευκαιρία θα ήθελα να ενημερώσω τους συντοπίτες μου, ότι δεν είμαι αντίθετος με την ανάπτυξη του έργου, υπό μία βασική προϋπόθεση όμως, ότι η κατασκευή του υδροηλεκτρικού θα γίνει χωρίς υδροταμιευτήρα. Ώστε να μην υποστούν μεγάλες ζημιές οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά ούτε και το περιβάλλον να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Μιχάλης Παππάς.  Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κοκκινιάς 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: