Ιστότοπος για τους Φιλιατες και οχι μονο- με νέα και παλιά, ειδήσεις και σχόλια, λαογραφικά και φωτογραφικά θέματα και την εφημεριδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ σε ηλεκτρονική μορφή


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

(αναρτήθηκε απο RADIO IGOUMENITSA) 

Image 

Με το πρόσχημα ότι δήθεν δεν υπάρχουν χρήματα, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών διέγραψε από το πρόγραμμα της εύρυθμης λειτουργίας του τις εφημερίες των παρακάτω κλινικών και ειδικοτήτων: 
α. Κλινικές: 
– Ω.Ρ.Λ. 
– ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ 
– ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ 
β. Ειδικότητες: 
– Οδοντίατρος 
– Γαστρεντερολόγος 
– Πνευμονολόγος 
– Παθολογοανατόμος 
Η απόφαση αυτή της Διοίκησης υποκρύπτει βλέψεις ή και προειλημμένες Υπουργικές αποφάσεις σμίκρυνσης των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, με τελικό στόχο τη μετατροπή του σε … Κέντρο Υγείας; 
Επειδή είναι πολλοί εκείνοι που το υποψιάζονται αυτό και το φοβούνται, το θέτω υπόψη του Τοπικού Βουλευτή, ώστε να κάνει τις σχετικές επαφές, που υποχρεούται, με τα αρμόδια στελέχη της Κυβέρνησης, με την ευχέρεια που του προσδίδει και η τοποθέτησή του από τον Πρωθυπουργό στη θέση του Προέδρου της διαρκούς Οικονομικής Επιτροπής. 
Με την ευκαιρία, ας μου επιτραπεί να θυμίσω στη διοίκηση του Νοσοκομείου ότι, με την κατάργηση των εφημεριών των κλινικών, ουσιαστικά καταργείται η νοσηλεία των ασθενών σ’ αυτές και επιβάλλεται η υποχρεωτική μετακομιδή σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. 
Επίσης, αν πράγματι έχει μειωθεί το ποσό που διατίθεται στο νοσοκομείο για τις εφημερίες, ας μου επιτραπεί να της θυμίσω τον όρο ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ, μέσω της οποίας δεν θα υπήρχε η παραμικρή δυνατότητα για τις παραπάνω υποψίες. 
Επειδή είμαι βέβαιος πως και για το θέμα αυτό θα επιλεγεί η μέθοδος της «ΣΙΩΠΗΣ», θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και αποδείξεις.

Σ.Σ. Αν δεν γνωρίζει κάτι η Δημοτική αρχή Φιλιατών θα πρέπει άμεσα να μάθει, ώστε στην απογευματινή συνεδρίαση του Δ.Σ. να συζητηθεί, εκτός ημερησίας διατάξεως. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: